Post Views Counter telt websitebezoekers

Soms is het waardevol om de populariteit van individuele berichten en/of pagina’s bij te houden. Natuurlijk kan dit met een statistiekenpakket, maar een makkelijkere en doeltreffende manier is middels de Post Views Counter plugin.

Wanneer je deze plugin hebt geïnstalleerd en geactiveerd kan je deze configureren via jouw Dashboard > Instellingen > Post Views Counter. Onder het tabje General kan je, met name, het bijhouden van de websitebezoekers instellen. Zo kan je een interval inzetten waarop websitebezoek geteld moet worden, maar ook IP’s uitsluiten.

Onder het tabje Display kan je bepalen welke label er wordt gebruikt en waar precies je de teller wilt tonen op jouw website. Zoals je ziet heb je de keuze om de teller te tonen bij berichten, maar ook bij pagina’s. Daarnaast kan je ook nog aangeven op je de teller voor de content, na de content, of handmatig wilt instellen.  Wij gebruiken deze plugin zelf ook. Kijk maar eens onder de Social Media buttons. Daar vind je de paginastatistieken terug.

Met trots bieden wij vanaf heden een premium cursus aan, genaamd Maak je eigen website met WordPress. Dit eBook is maar liefst 78 pagina's dik en biedt jou een stap-voor-stap instructie om jouw eigen WordPress website met succes op te zetten.
Om dit te vieren ontvang je 14 dagen premium support per e-mail en bieden we een eenmalige korting van 10 euro aan met de kortingscode 'korting-ebook-123'.
Dit betekent dat je deze cursus, boordevol tips en handigheden, voor slechts €9,99 kan bestellen!

Bestel deze premium cursus 2024 hier!
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *