Ben je hier voor het eerst? Dan willen wij je allereerst welkom heten op onze website. Als je voor het eerst op een website komt, dan weet je natuurlijk niet meteen wat je aan de website zult hebben. Hieronder leggen we dat graag voor je uit.

Wat en waarvoor is Deliberation.nl?

Laten we beginnen met de doelstelling van onze website. Deliberation.nl is een website die zich profileert als kennisbank omtrent WordPress websites en alles wat van invloed is op het succes hiervan. Waar WordPress is begonnen als een specifiek open source softwarepakket om te bloggen, heeft het zich inmiddels ontwikkeld tot een volwaardig, populair CMS (Content Management Systeem) voor het maken en beheren van websites. WordPress biedt, middels plugins en custom coding (hooks e.d.) tal van mogelijkheden om de functionaliteit uit te breiden en verder te optimaliseren. Middels onze kennisbank Deliberation.nl proberen wij je te informeren omtrent alle mogelijkheden van WordPress en je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen.

Waar kan ik het beste beginnen?

Wij hebben 2 wordpress handleidingen voor je gemaakt om je alvast opweg te helpen. Zo bieden wij een beginnershandleiding en ook een complete handleiding voor gevordenen. Deze handleidingen bieden een goed startpunt om inzicht te krijgen in de mogelijkheden van WordPress!

Blijf op de hoogte

Automatisch op de hoogte blijven van feitjes en nieuwtjes? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (geen angst; wij sturen niet vaker dan 1x per week een nieuwsbrief).

Schrijf je hieronder in!

Vergeet trouwens niet om je e-mailadres even te bevestigen!

Vragen of opmerkingen

Heb je nog vragen of opmerkingen? Dan kun je ons dat laten weten door even het contactformulier in te vullen. Voor vragen over onze website kun je altijd bij ons terecht. Heb je een opmerking over de website? Ook dat horen we graag!