WordPress handleiding

Onze WP handleiding online!

WordPress handleiding

Is er iets dat je wilt weten over WordPress? Dan heb je geluk, want we hebben nu deze WordPress handleiding gemaakt met daarin links naar de beste artikelen en websites op het internet over WordPress.

Is deze handleiding ook geschikt voor mij?

Deze handleiding is geschikt voor iedereen die met WordPress bezig is. Of je nu een beginner bent of al jaren aan het knutselen bent met het programma.

Met trots bieden wij vanaf heden een premium cursus aan, genaamd Maak je eigen website met WordPress. Dit eBook is maar liefst 78 pagina's dik en biedt jou een stap-voor-stap instructie om jouw eigen WordPress website met succes op te zetten.
Om dit te vieren ontvang je 14 dagen premium support per e-mail en bieden we een eenmalige korting van 10 euro aan met de kortingscode 'korting-ebook-123'.
Dit betekent dat je deze cursus, boordevol tips en handigheden, voor slechts €9,99 kan bestellen!

Bestel deze premium cursus 2024 hier!

Hoe ziet de handleiding er uit?

In plaats van een gewone blogpost te schrijven, wilden we iets speciaals maken van deze handleiding. Daarom hebben we een designer en programmeur in de hand genomen om deze handleiding te maken.

En we vinden zelf dan ook dat het resultaat er mag zijn!

De handleiding bestaat uit 9 hoofdstukken die elk gericht zijn op een bepaald onderwerp. Je kunt bijvoorbeeld meer komen te weten over het installeren van WordPress, de beveiliging of zoekmachine optimalisatie.

Hieronder zie je een overzicht van de handleiding:

  1. WordPress informatie voor beginners
  2. Maak je eigen website
  3. Hoe moet je WordPress installeren
  4. Hoe werkt WordPress?
  5. WordPress aanpassen en uitbreiden
  6. Themes & Plugins
  7. WordPress en zoekmachine optimalisatie
  8. Beveilig je WordPress website
  9. Handige WordPress tutorials

Je kunt op bovenstaande links klikken en dan kom je direct terecht bij het juiste hoofdstuk in de handleiding. De eerste 6 hoofdstukken zijn vooral interessant voor beginners en de laatste 3 hoofdstukken zijn vooral gericht op de gevorderde WordPress gebruikers.

Tot slot

Wij zijn behoorlijk enthousiast over het resultaat en we denken dan ook dat iedereen met een WordPress website veel aan deze handleiding zal hebben. Als je dit trouwens een goede handleiding vindt, vergeet dan niet om deze handleiding even op social media te delen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *