Keyword tool

De 3 beste keyword tools op een rijtje

Keyword tool

Er zijn verschillende goede keyword tools op de markt. De bekendste is natuurlijk de zoekwoordplanner van Google. Deze was altijd goed te gebruiken, maar helaas is de data nu beperkt voor niet adverteerders. Het is dus tijd om een andere keyword tool te vinden.

Dit vinden wij de 3 beste alternatieven:

1. KWFinder.com

Deze tool gebruiken wij nu zelf in plaats van de zoekwoordplanner. Het design van Keyword Finder ziet er goed uit en de tool is erg prettig in gebruik. Om eerlijk te zijn vinden we KWFinder.com beter werken dan de Google zoekwoordplanner.

Met trots bieden wij vanaf heden een premium cursus aan, genaamd Maak je eigen website met WordPress. Dit eBook is maar liefst 78 pagina's dik en biedt jou een stap-voor-stap instructie om jouw eigen WordPress website met succes op te zetten.
Om dit te vieren ontvang je 14 dagen premium support per e-mail en bieden we een eenmalige korting van 10 euro aan met de kortingscode 'korting-ebook-123'.
Dit betekent dat je deze cursus, boordevol tips en handigheden, voor slechts €9,99 kan bestellen!

Bestel deze premium cursus 2024 hier!

KWFinder.com is gratis slechts een paar keer per dag te gebruiken. Voor meer zoekopdrachten zul je op het betaalde account moeten overstappen. Dit kost 29 dollar per maand. Als je per jaar betaalt, ben je echter een stuk goedkoper uit.

2. SECockpit.com

Een vrij bekende keyword tool is SECockpit. Grote namen als Brian Dean maken hier gebruik van. Zelf hebben we de tool nog nooit gebruikt, maar SECockpit ziet er goed en professioneel uit. Je kunt SECockpit trouwens gratis uitproberen voor 30 dagen.

3. KeywordTool.io

Dan is er ook nog KeywordTool.io. Dit is een populaire tool die duidelijk en simpel is te gebruiken. De gratis versie biedt geen zoekvolumes en is dus alleen te gebruiken voor suggesties. Vanaf 68 dollar per maand krijg je toegang tot de zoekvolumes.

Niet de goedkoopste tool dus, maar zeker de moeite waard om even te bekijken.

Andere keyword tools

De keyword tools in dit artikel vinden wij de beste en dan met name KWFinder. Er zijn echter nog een aantal van deze tool. In de volgende artikelen kun je daar meer over vinden:

Mocht je nog twijfelen, zelf gebruiken we dus KWFinder en hier zijn we heel tevreden over.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *