JC Submenu

Een van mijn favoriete plugins is JC Submenu. Op dit moment is de plugin al meer dan 2 jaar niet meer bijgewerkt, maar gelukkig functioneert deze plugin nog steeds naar behoren. De JC Submenu plugin creëert automatisch een navigatiemenu voor jouw WordPress website op basis van criteria die jij opgeeft. Zo kan je bijvoorbeeld automatisch alle berichtcategorieën in het menu zetten. Maak je dan een nieuwe categorie aan dan verschijnt deze automatisch ook in het menu. Zodoende hoef je dus niet meer handmatig deze in het navigatiemenu te zetten. Makkelijk toch? Criteria waarop je een menu kan aanmaken zijn:

  1. (Custom) Post Type: hiermee kan je menu’s genereren op basis van ‘berichtsoorten’. Denk hierbij aan pagina’s en berichten. Je kan deze nog verder filteren met een taxonomy of term filter. Zodoende kan je bijvoorbeeld enkel berichten in het menu zetten die onder een bepaalde categorie vallen.
  2. Taxonomy: hiermee kan je menu’s genereren op basis een taxonomie (groep). Zo kan je dus bijvoorbeeld berichten selecteren die binnen een bepaalde groep vallen. Ook hier kan je nog verder filteren op basis van term.
  3. Child pages: met deze functie kan je child pages gebruiken om je menu’s te genereren.
  4. Date Archives: hiermee kan je op basis van datum menu’s genereren

Kortom een handige plugin die jou veel tijd kan besparen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *