Facebook widget

Wanneer je een Facebook pagina wilt toevoegen aan jouw WordPress website raden wij je Facebook Widget aan. Middels Facebook Widget plaats je een like-box van jouw facebookpagina eenvoudig op jouw website. Dit doe je middels een widget. Via jouw Dashboard > Weergave > Widgets sleep je de widget naar de gewenste sidebar. Wanneer je deze widget in de sidebar zet zie je het volgende:

Het spreekt allemaal aardig voor zich. Bij Facebook Application Id: vul je enkel de tekens in die achter https://www.facebook.com/ van de URL van jouw facebookpagina.

Bij Facebook Page Url: vul je de volledige URL in.

Verder heb je nog een aantal opties en kan je onderin de gewenste taal instellen. Klik op opslaan en klaar ben je!

Met trots bieden wij vanaf heden een premium cursus aan, genaamd Maak je eigen website met WordPress. Dit eBook is maar liefst 78 pagina's dik en biedt jou een stap-voor-stap instructie om jouw eigen WordPress website met succes op te zetten.
Om dit te vieren ontvang je 14 dagen premium support per e-mail en bieden we een eenmalige korting van 10 euro aan met de kortingscode 'korting-ebook-123'.
Dit betekent dat je deze cursus, boordevol tips en handigheden, voor slechts €9,99 kan bestellen!

Bestel deze premium cursus 2024 hier!

Oja! Vergeet onze nieuwe Facebookpagina niet te liken (rechts in de sidebar). Je blijft dan tevens op de hoogte van alle nieuwe artikelen die verschijnen op onze website Deliberation.nl
Dankjewel! 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *