Het beste WordPress theme?

Er zijn zowel gratis als premium WordPress themes. Als je een beetje bent uitgekeken op de gratis themes dan wordt het tijd om een paar extra dollars te investeren in een zogehete premium (betaalde) theme. Deze betaalde themes kan je het beste aanschaffen via Themeforest. Dit betreft een marktplaats voor allerlei software. Het mooie hier aan is dat je middels de vele reviews van andere klanten meteen kan zien wat een goede koop is en wat niet.

Zoals je kan zien zijn er vele premium WordPress themes. Op het moment van schrijven al zo’n 9.400! Ikzelf heb zo’n 100+ premium themes uitgeprobeerd, maar eentje springt hier met kop en schouders bovenuit: Enfold. Niet voor niets is deze template al meer dan 120.000 keer verkocht! Het mooie van deze template is dat deze eigenlijk voor iedere branche kan worden ingezet. Dit komt namelijk doordat deze enfold theme zeer dynamisch is opgebouwd. Hiermee verander je zeer eenvoudig de totale opzet/layout van jouw website, maar de huisstijl (kleurstelling). Daarnaast biedt Enfold vele standaard (geïntegreerde) oplossingen, waar je normaal een plugin voor nodig zal hebben. Je hebt dus niet voor alles meer een aparte plugin nodig, waardoor de snelheid van jouw WordPress website toeneemt. Denk hierbij aan een geïntegreerde oplossing voor: Contactformulieren, Google Maps, Slideshows, Iconen, Widgets, Video player en nog zoooo veeel meer! Ook is de theme zeer compatibel met Woocommerce, waardoor je binnen no-time je eigen (prachtige) webshop online hebt staan. Mocht je echter de functionaliteit van Enfold verder willen uitbreiden dan is dat ook geen probleem. Enfold is zeer flexibel, waardoor je gemakkelijk (custom) functies kan toevoegen aan de template. Ik ben een dergelijk compleet pakket, vol met oplossingen, nog nergens tegengekomen. En mocht je toch tegen problemen aanlopen, dan is de support van de Enfold theme echt geweldig behulpzaam en snel!

Wat mij betreft al reden genoeg om over te stappen op de Enfold theme, maar de beste feature heb ik nog niet eens benoemd: de Advanced Layout Builder / Geavanceerde indeling Bewerker. Deze software brengt WYSIWYG naar het volgende (lees hoogste) niveau. Hiermee kan je namelijk zeer gemakkelijk de indelingen van je website bepalen. Zo kan je een blok over de gehele breedte van je pagina plaatsen, of bijvoorbeeld blokken van 1/5 en 4/5 naast elkaar zetten. Dit geeft je alle vrijheid om te variëren in de presentatie van de content op jouw website, op een zeer gemakkelijke manier. Daarnaast geeft deze Advanced Layout Builder je de mogelijkheid om gemakkelijk de gewenste content in de geplaatste (indeling)blokken te plaatsen. Zo heb je dus alle vrijheid over wat, waar, getoond wordt. Doordat je ziet wat je doet, is het aanpassen van een website voor iedereen een fluitje van een cent. Meer dan 1000 woorden, zegt deze introductievideo:

Met trots bieden wij vanaf heden een premium cursus aan, genaamd Maak je eigen website met WordPress. Dit eBook is maar liefst 78 pagina's dik en biedt jou een stap-voor-stap instructie om jouw eigen WordPress website met succes op te zetten.
Om dit te vieren ontvang je 14 dagen premium support per e-mail en bieden we een eenmalige korting van 10 euro aan met de kortingscode 'korting-ebook-123'.
Dit betekent dat je deze cursus, boordevol tips en handigheden, voor slechts €9,99 kan bestellen!

Bestel deze premium cursus 2024 hier!

Afsluitend

Ik hoop dat je overtuigd bent van de mogelijkheden van de Enfold theme. Ik bouw zelf veel websites voor uiteenlopende branches en de Enfold theme heeft mij altijd een uitkomst geboden. Van kinderwebsites tot aan strakke zakelijke websites, met de Enfold theme kan het! Oja, op deliberation.nl gebruiken we momenteel geen Enfold theme. Nee, niet omdat deze niet geschikt is, maar meer omdat deze website al wat ouder is en er altijd Agency Pro op heeft gestaand. Dus, mocht ik nog een keer tijd overhebben, dan ga ik zeker switchen naar Enfold:) Nog vragen? Neem contact op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *