Berichten delen op Social Media

Buiten het feit dat je jouw nieuwe berichten automatisch kan delen op Sociale Media, kan je ook jouw websitebezoekers de mogelijkheid bieden om jouw berichten en pagina’s te delen op Sociale Media. Op deze manier kunnen berichten en pagina’s gemakkelijk viral gaan en aan populariteit winnen. Een extra promotie tool dus.

Zelf gebruiken wij hiervoor de WP Social Sharing plugin. Dit is een tool waarmee je op een simpele manier ‘share buttons’ van de verschillende Sociale Media bij jouw pagina of bericht kunt plaatsen.
Waarna je de plugin hebt geïnstalleerd en geactiveerd kan je deze instellen via jouw Dashboard > Instellingen > WP Social Sharing. Hier kan je de plugin configureren, zoals:

  1. De in te zetten sociale netwerken
  2. Het ordenen van de buttons
  3. Aangeven waar de buttons op de pagina’s/berichten moeten verschijnen.
  4. Het vertalen van de plugin.
  5. Op welke post types de buttons moeten verschijnen.
  6. En meer.

Wanneer je de share buttons enkel handmatig wil toevoegen dan kan dat via de onderstaande shortcode:

Met trots bieden wij vanaf heden een premium cursus aan, genaamd Maak je eigen website met WordPress. Dit eBook is maar liefst 78 pagina's dik en biedt jou een stap-voor-stap instructie om jouw eigen WordPress website met succes op te zetten.
Om dit te vieren ontvang je 14 dagen premium support per e-mail en bieden we een eenmalige korting van 10 euro aan met de kortingscode 'korting-ebook-123'.
Dit betekent dat je deze cursus, boordevol tips en handigheden, voor slechts €9,99 kan bestellen!

Bestel deze premium cursus 2024 hier!

Waarbij de verschillende opties overeenkomen met deze zoals hierboven genoemd. Zie voor meer informatie ook deze pagina.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *